Mitt stamlokus i Vara

God afton, god afton alla goa och glada människor som kommer in till min blogg även i denna stund. Ni betyder väldigt mycket för mig mina finaste läsare för jag får sån respons ifrån er om att det som jag skriver om är sådant som ni gärna vill läsa. Olika är ju de ämnen som jag tar upp och idag måste jag bara få berätta för er om Tråvad Livsmedel AB. Om någon undrar så är detta en restaurang i Vara som serverar väldigt god mat så det vattnas redan i munnen och det beror ju på att Tråvads Livsmedel är ett ställe för alla oss som vill gå ut och äta gott på en restaurang här i Vara. För min egen del så avskyr jag laga mat, för att inte tala om att baka. Jag vet redan vad ni ska säga, nämligen att jag inte är “politisk korrekt” när jag säger att jag inte är mycket för matlagning och bakning. Det är väl en väldans tur att jag inte levde förr, när kvinnorna förväntades stå bakom spisen och sylta och safta och laga mat, där hade jag förblivit ogift skulle jag tro. Men, vilken lyckans ost jag är, att det här fina matstället finns. Det har blivit mitt stamlokus här i Vara och nu rekommenderar jag alla er som vill äta en riktigt god lunch eller middag i Vara att bege er dit. Riktigt prisvärd och god mat får ni här kan jag lova. 

 

Det finns mycket gott att välja på ifrån menyn kan jag lova er mina finaste vänner. Nu när jag vet att en del av er läsare bor här i Vara, det har jag förstått av en del av de kommentarer som jag har fått, så får mitt tips till er bli att har ni inte varit på Tråvads Livsmedel och käkat förut, då borde ni bege er dit snart.